Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

 

 Zonnebank

Het gebruik van de zonneapparatuur is voor sommige mensen een aanvulling op de echte zon. Als u de apparatuur volgens het advies bij de zonnestudio gebruikt of thuis volgens de gebruiksaanwijzing is de kans op verbranding gering.

Zonnebanken zenden UV-A-stralen uit die je een bruine kleur geven. Maar dat bruin biedt zeer weinig bescherming tegen UV-B-straling – nog minder dan de bescherming die je krijgt door blootstelling aan natuurlijk zonlicht – en biedt geen enkele bescherming tegen UV-A-straling.

Cosmetische producten, zoals parfums en make-up, kunnen in combinatie met ultraviolet licht een huidreactie veroorzaken. Verwijder daarom altijd sieraden, cosmetica en parfum voor u gebruik maakt van een zonnebank.

Gebruik geen anti-zonnebrandproducten onder de zonnebank, omdat deze gemaakt zijn ter bescherming tegen echt zonlicht. Ook het gebruik van een zelfbruinend middel wordt afgeraden. Deze middelen bevatten stoffen die de bruiningstijden beïnvloeden en de voorgeschreven tijden onbetrouwbaar maken. Maak ook geen gebruik van bruiningspillen in combinatie met een zonnebankkuur of het zonnen buiten. De combinatie van bruiningspil en UV-licht kan de kans op huidirritatie en zonnebrand vergroten.

Het is vaak wel lekker om na het zonnen onder de zonnebank een vochtinbrengende crème te gebruiken.

Voor de zonnebank en de collageenbank kunt u bij ons terecht zonder afspraak. 

Prijslijst
zonnebank
losse behandeling € 0,50 per min

strippenkaart zonnebank
100 min = € 42,50
200 min = € 80,00
300 min = € 117,50

 
 

Collageenbank

Strakkere huid en een stralende teint
Vergeet de tijd dat onze Beauty Instituut specialisten alleen de huid van je gezicht en hals een anti-ageing behandeling konden geven. Onder de collageenbank profiteert je hele lijf van deze anti-aging behandeling!

De collageenbank werkt in op het hele lichaam, want collageen zit niet alleen in het gezicht. Onze huid,  gewrichten, tussenwervelschijven, banden en aanhechtingen hebben ook collageen.

Collageen is dus niet iets dat je op je huid smeert, het lichaam moet het zelf aanmaken. En dat is precies waar de collageenbank bij helpt.

Door middel van roze gekleurd licht met een speciale frequentie wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Deze stoffen zorgen er onder meer voor dat je  huid verstrakt waardoor fijne lijntjes verdwijnen en de teint weer stralend wordt. Maar ook in het lichaam werkt het licht van de bank weldadig waardoor je na elke sessie onder de collageenbank een heerlijk gevoel van welzijn ervaart.

Losse behandeling € 10,00

Collageen kuur
5x 20 min = € 42,50
10x 20 min = € 80,00
15x 20 min = € 117,50

De zonnebank mag gebruikt worden vanaf 18 jaar. De collageenbank mag gebruikt worden vanaf 13 jaar.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren