Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Privacy Policy

Privacy policy voor restyle de haarspecialist, eigenaar van www.restyledehaarspecialist.nl  

1) Waarborgen Privacy Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.restyledehaarspecialist.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.  

2) Toestemming Door de informatie en de diensten op www.restyledehaarspecialist.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.  

3) Persoonsgegevens WAARVOOR VERWERKEN WIJ PERSOONSGEGEVENS:

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Restyle de Haarspecialist verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): ·        

Administratief; ·        

Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; ·        

Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: ·       

  De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Restyle de Haarspecialist de volgende persoonsgegevens van u vragen: ·        

Voornaam; ·        

Tussenvoegsel; ·       

  Achternaam; ·      

   (Zakelijk) Telefoonnummer; ·     

  (Zakelijk) E-mailadres; ·        

Geboortedatum; ·   

      Geslacht; ·   

      Adres;   

4)BEWAARTERMIJN Restyle de Haarpsecialist bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

5) Vragen Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van restyle de haarspecialist en specifiek www.restyledehaarspecialist.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@restyledehaarspecialist.nl.

 

6) Monitoren gedrag bezoeker www.restyledehaarspecialist.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s. Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

7) Gebruik van cookies www.restyledehaarspecialist.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

8) Cookies uitschakelen U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

9) Cookies van derde partijen Het is mogelijk dat derde partijen, zoals Google, op onze website adverteren of dat wij gebruik maken van een andere dienst. Daarvoor plaatsen deze derde partijen in sommige gevallen cookies. Deze cookies zijn niet door www.restyledehaarspecialist.nl te beïnvloeden.

KLACHTEN

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren