Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Restyle de Haarspecialist

Plan hier je aspraak in

Restyle de Haarspecialist heeft de vorige kapsalon per 1 april 2012 overgenomen.
De Salon is van 11 april tot 20 april dicht geweest, er heeft in die tijd een grote verbouwing plaats gevonden, van vloer tot plafond en nieuw interieur.

20 april 2012 is er een grote opening geweest voor vrienden, kennissen en klanten. 23 april 2012 zijn we als eerste werkdag opengegaan in de vernieuwde salon.


Lekkere koffie
Bij ons in de salon krijgt u uiteraard een heerlijke kop koffie of thee aangeboden. Wij willen graag dat u zich thuis voelt bij ons in de salon.

100% Garantie voorwaardenWij bieden altijd 100% garantie en hanteren hierbij de volgende voorwaarden:
 
100% garantie op mooi haar: 
  
- Ontevredenheid  is elke klacht over het eindresultaat van de behandeling waaruit blijkt dat niet aan de verwachting is voldaan door Restyle de Haarspecialist.
De klacht moet dus een vaktechnische fout zijn.
 
- U heeft 2 weken garantie 
 
- Restyle de Haarspecialist biedt kosteloos een 100% inspanningsgarantie voor het oplossen van de klacht tot dat je tevreden bent.
 
- Voordat jij je tot derden wendt om het probleem op te lossen, willen wij graag de kans om eerst het probleem zelf te zien en op te lossen.
 

- Wij geven geen geld terug.
 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren